Free cookie consent management tool by TermsFeed

Filtratie Nature Works - Hi-tech Glas filtermedium - 20kg

Nature Works - Hi-tech Glas filtermedium - 20kg

Nature Works - Hi-tech Glas filtermedium - 20kg

€ 39,95

 In winkelmandje

Details

AANRADER!!!

NATURE WORKS Glasfilterzand voor Zwembad met 99,64% Filtratievermogen, Vermindert Water- en Energieverbruik, Vervaardigd met vernieuwd Technisch Glas voor Maximale Hygiëne - Zak 20kg

 

  • MAXIMALE FILTRATIE - IFTS-geaccrediteerde retentie van 99,64% van de vervuilende deeltjes in uw zwembad voor hygiënischer en helderder water. Voorkomt de vorming van bacteriën en biofilm. Gemaakt in de Europese Unie.
  • MINIMUM CONSUMPTIE - Dankzij de Anti-Compactie Technologie wordt de tijd tussen backwasbeurten verlengd en blijven de microkanalen van het glaszand open, waardoor het verbruik van water, energie en chemische producten tot een minimum wordt beperkt.
  • EENVOUDIGE INSTALLATIE - Geschikt voor alle modellen zandfilters voor zoet- en zoutwaterzwembaden. Nature Works filtermedia voor zwembaden zijn ook compatibel met filters voor bovengrondse, geprefabriceerde en opblaasbare zwembaden van INTEX, Bestway en andere merken.
  • LANGERE LANGDURIGE - Onbeperkte levensduur dankzij de toepassing in één enkele laag, waardoor het medium onbeperkt kan worden hergebruikt in geval van een filterbreuk of filterwissel. Langere levensduur dan alle andere waterfiltratiemedia.
  • MEER CONVENIENT FORMAT - 10 kg. versterkte zak voor gemakkelijker transport en installatie. Er is 20% minder volume nodig in vergelijking met het door de filterfabrikant vereiste volume.

 

NATURE WORKS OP YouTube