Free cookie consent management tool by TermsFeed

Filtratie Filtermedia Waterco Eco Pure graad 1

Filtermedia Waterco Eco Pure graad 1

Filtermedia Waterco Eco Pure graad 1

€ 29,50

 In winkelmandje

Details

Filtermedia Waterco Eco Pure graad 1 

De filtermedia Waterco Eco Pure grade 3 (3.0-6.0mm) is gemaakt van gerecycleerd glas. Het is ecologisch en een perfect alternatief voor zand. Bovendien biedt het een fijnere filtratie dan zand.

GLASPARELS Grade 1  voor in de filter met hoge zuiverheid

Grade 3 (grof glas) wordt gebruikt als basis voor Grade 1 en vervangt grof zandkorrels. Terwijl andere filtratiematerialen veel verontreinigende stoffen kunnen bevatten, is het filtratieglas van Waterco chemisch inert. Het garandeert daarom een grotere zuiverheid. Door de hoge zuiverheid wordt het terugspoelen aanzienlijk verminderd voordat de filter in gebruik wordt genomen. Het filteren is dus sneller ingeschakeld.

GERECYCLEERD FILTERGLAS GRADE 1 MATERIAAL

De gebruikte grondstof komt rechtstreeks uit de recycling van huishoudelijk afval en bestaat volledig uit gerecycleerd glas. Het is ecologisch omdat we natuurlijke hulpbronnen kunnen vermijden die anders gebruikt worden.

EFFICIËNT FILTER GLASS GRADE 1

Het verwijdert 30% meer materialen en vervuilende stoffen dan zand. Dit bespaart waswater en restwater, evenals kosten voor verwarming en chemische behandeling.

PROPER

Het is minder gevoelig voor biobrandstoffen. Thermisch behandelde oppervlakken zijn glad en vereisen minder corrigerende actie en minder chemische behandelingen om verontreinigende stoffen te verwijderen.

ECONOMISCH MATERIAAL VOOR DE FILTER

Er is 20% minder materiaal nodig om dezelfde filter te vullen. Dit omdat glas minder dicht is dan zand. De dichtheid kan van leverancier tot leverancier verschillen, afhankelijk van de herkomst van het zand.

DUURZAAMHEID FILTERMATERIAAL

Ons filtermateriaal heeft een specifiek warmtebehandelingsproces gevolgd om langzamer achteruit te gaan en daardoor langer mee te gaan.

FILTRATIE IN DE DIEPTE

Glas is een filtermateriaal dat werkt volgens het principe van “diepe filtratie”. Onzuiverheden passeren het filterbed en raken gevangen in kleine ruimten tussen de deeltjes van het filtermedium, waardoor het gefilterde water door het filterbed kan passeren.

 

 

Verpakt in zak van 20 Kg
Te gebruiken in combinatie met Grade 3 (4/6mm)

Bijpassende artikelen